Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κράξιμο iζ μπιγκ μπιζνεςς

Δεν θα πω ψέμματα, ήμουν αναγνώστης του blog http://faeenamalaka.blogspot.com/.
Στις αρχές του, η καφρίλα και το καριολίκι (διαμέσου της πίκρας που είχε μέσα του) που έβγαζε, ήταν κάτι πολύ γλυκό για τα ματάκια μου τα αμυγδαλωτά-σαν σκυλάκι κόκερ ένα πράμα.

Ο κυρ Mikeius όμως, από τότε που ξεκίνησε τα 3λεπτα βιντεάκια με χιούμορ επιπέδου 1ου έτους Πανεπιστημίου (1 σκάλα πάνω από Σεφερλή και 2 κάτω από Χριστόδουλο), δεν άργησε όχι μόνο να μας ξενερώσει κάργα, αλλά να μας γίνει και ιδιαιτέρως αντιπαθής(=ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ).

Τα φαινόμενα, δείχνουν πως κάθε μέρα, σκέφτεται όλο και πιο πολύ πως θα φάει την θέση του γυαλάκια, του Κανάκη, ή του Σερβετά, και θα κάνει το δικό του "Πάνω απ' όλα ο Mikeius", αυτός ο ιζνογκουντισμός του λοιπόν, τον έχει βάλει σε μία ελεεινή διαδικασία να γράφει, να  βιντεοσκοπεί, απλά για να υπάρχει.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, πως ο mikeius είναι ένας no-lifer, χωρίς φίλους, γκόμενα,γνωστούς, στην αληθινή του ζωή. Tα likes στο Facebook και τα "συνέχισε ΜΑΝ, τα σπας ΜΑΝ", του δίνουν κάθε μέρα δύναμη γιατί πολύ απλά πιστοποιούν την αξία της ύπαρξης του στο μυαλό του, μία ύπαρξη που απλά για όλους εμάς θα ήταν ο "άλλος ένας μαλάκας στο μπαρ".

Ο στρατός σίγουρα του γάμησε την έμπνευση, την ψυχολογία-αλλά φυσικά η "επαναστατικότητα" του Mikeus βρίσκεται στο επίπεδο "αφού σου είπα ρε μαμά, δεν θέλω φασολάκια σήμερα, θέλω μπριζόλα". Δεν θα μπορούσα να περιμένω από έναν σαν τον Mikieus να αντιδράσει ποτέ, δεν θα αντιδράσει ποτέ και σε τίποτα, και όχι επειδή είναι άψυχος, αλλά γιατί είναι χέσταρος.

Είμαι 100% σίγουρος πως οι ιστορίες του στυλ "Πήγα στην ΔΕΗ, με κοίταξε στραβά η σκατογαμιόλα και εγώ τις είπα πως θα της γαμήσω μέχρι και τα αυτιά με τον πουτσαβόα μου που απλώνεται σε 8 σημεία αφού μπεί στον κώλο της" μεταφράζεται σε "Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση σας, καλή σας μέρα".

Mikeius, δεν είναι ούτε επαναστατικό (γιατί το παίζεις έτσι), ούτε αντιδραστικό (εδώ και αν το παίζεις έτσι...) να συμφωνούν όλοι μαζί σου, να σου λένε "πέστα Mikeius!Έτσι είναι!". Είσαι απλά, ένα ακόμα γλειώδες, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, το οποίο αποζητά την αποδοχή,ψοφάει για αναγνώριση, και κυρίως, θέλει μέσα στο μυαλό του να νιώθει ηγέτης.

Παράτα επίσης τα όνειρα (που σίγουρα κάνεις), για τηλεοπτική καριέρα, μιας και ούτε όμορφος είσαι (λογικά-κανείς μας δεν είναι ΤΟΣΟ όμορφος), ούτε έξυπνος (με το να κανονίζεις ατάκες δεν γαμάς έυκολα), ούτε καν τσαχπίνης. Ένας παπαράκος είσαι, όπως όλοι μας, με την διαφορά ότι εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ξεχωρίσεις από την μάζα. Δεν το έχεις όμως, δέξου το.

Κατά τα άλλα, καλά σε γαμάει το e.r. μωρή ψωλοχυμένη πουτανάρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.