Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Progressive proletarians by the side of Judge Dredd



Ας με συγχωρέσουν οι φίλτατοι αναγνώστες του ιστιολογίου, για την αρχαίζουσα γλώσσα που θα χρησιμοποιήσω, μιάς και δεν είθισται στο εν λόγω ιστιολόγιο να χρησιμοποιούμε αντιλαική γραφή, αλλά θα πρέπει να προσεγγίσουμε τα υψηλά γλωσσικά επίπεδα για να απαντήσουμε στην άδικη και καταχρηστική επίθεση προς το πρόσωπό μας.
Ωσαν μιά κορασίδα που αποσκορακίζει τον χαρακτήρα του πρώτου της εφηβικού έρωτα, θα αναλύσουμε την σχετικότητα των απόψεων πάνω στο ζήτημα "Ελεύθερη Έκφραση-Λειάνωντας τις γωνίες του Διαδικτύου".Διάφοροι ετερόφωτοι νεανίες, φορείς και προμηθείς αηθεστάτου συμπεριφοράς, κατατρέχουν στο εν λόγω μέσο, καταλύοντας τα Sine qua non της πρέπουσας συμπεριφοράς, αντιτείνοντας μία ελευθεριάζουσα τουρνιρ ντεσπρι, εκχυδαίζοντας,αναφλογίζοντας, και φυσικά αναμοχλεύοντας καταστάσεις οι οποίες δεν εναρμονίζονται με την λογική ενός νοήμων ανθρώπου, πολλώ δε μάλλω με την ευγενή μα και συνάμα ανδροπρεπή στάση ζωής που μας προτάσσει το ιερό ατσάλι.

Εις αυτούς τους ανερμάτιστους νεανίες έχει εισχωρήσει το πυκνουφασμένο βλάστημα της κακεντρέχιας, το οποίο προστάζει την προώθηση της άκρατης μπουρδολογίας, της αειρόου καφρίλας(sic) και φυσικά της ατέρμονης μοχθηρίας.
Εμείς,οι τιμημένοι και εκλεκτοί κλειδοκράτορες του Ιερου δισκοπότηρου της Γνώσης,της Παιδείας,της Κουλτούρας και της Στόχασης, είμεθα υποχρεωμένοι να επαναφέρουμε τους αμούστακους αυτούς εις την Τάξη, με μεθόδους που αρμόζουν στο επίπεδο μας, με όλες τις νόμιμες και φυσικά ηθικές οδούς.
Διασταυρώνοντας τα ετεροειδή,διχάζοντας τα μονοκοτυλήδονα,κόπτωντας τον Γαλαξία στην μέση, με κάθε διαδικασία θα είμαστε εμείς αυτοί που θα επιφέρουμε την Τάξη και Ηθική απανταχού του Διαδικτύου.
Ο δικός σας,
Βλάσσης Κουτουλούφας-εγώ ειμί ο Νόμος και η Τάξη.

Υγ-Αφιερωμένο στο παιδί με το σιδερικό,την τρύπια παντελόνα,την φωτό του Παπατσάκαλου στο τζάκι,και το κορνιζομένο πτυχίο της Νομικής (Δαπ rules).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.